Over

Ineke van Middendorp


Mijn naam is Ineke van Middendorp, gediplomeerd sportmasseur.


Het voorkomen en verlichten van pijnklachten is mijn specialiteit. Ik ben gediplomeerd masseur sinds eind 2013.

daarbij volgde ik verschillende extra cursussen, allemaal gericht op pijnverlichting.


Mijn visie en overtuiging is dat het voorkomen van lichamelijke klachten beter is dan genezen. Massage ondersteunt daar zeker bij.


Een verkeerde en/of afwijkende lichaamshouding, stress en chronische aandoeningen kunnen bijdragen aan pijnlijke spieren en gewrichten. Door massage worden de spieren soepeler en daarmee de (pijn)klachten minder.

Massage is echt een uitstekende manier om het lichaam te onderhouden. Door ongeveer eens per maand een massage te ondergaan, blijven uw spieren en gewrichten namelijk soepel.


Ik bied verschillende soorten massages aan, zoals sport- en stoelmassage, dorntherapie, breuss massage en cupping therapie.

Combinaties zijn uiteraard ook mogelijk. Maatwerk dus! Een uitgebreidere beschrijving van de massages leest u op mijn site.

Ik lever massages die precies op uw klachten zijn toegespitst. Er is altijd een massage die bij u past.


Wilt u meer weten of eens kennismaken? Neemt u gerust contact met me op via onderstaand telefoonnummer of mailadres. Ik bespreek dan samen met u welke massage iets voor u kan betekenen.Ik hoop u binnenkort te ontmoeten in mijn massagepraktijk,


Met vriendelijke groet,Ineke van Middendorp


Prins Hendriklaan 24 - 6881 HX  Velp

tel. 06 - 46 47 81 17

info@massagepraktijkvanmiddendorp.nl